U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9500 Geraardsbergen

Omschrijving

Moderne villa met grote aparte garage

In de Kollenhoek ter hoogte van nr. 6 te Ophasselt, een deelgemeente van Geraardsbergen, vinden we deze moderne open bebouwing op een terrein van maar liefst 9are18ca.
De villa bevindt zich in een rustige woonwijk, in een doodlopende straat, midden in het groen en toch liggen de toegangswegen naar Geraardsbergen en Ninove op een boogscheut.
De woning is perfect onderhouden en is prima geïsoleerd, wat resulteert in een EPC van 193kWh/(m2 jaar).
Via de inkomhal met open trap en gastentoilet, kom je in de zeer ruime en lichtrijke leefruimte met cosy zithoek en eetkamer. Aansluitend bevindt zich de nieuwe moderne keuken, voorzien van alle comfort. Naast de keuken bevindt zich de praktisch ingerichte berging met extra buitendeur. Op de verdieping vinden we een totaal vernieuwde badkamer met douche én ligbad en de 3 slaapkamers, waarvan de masterbedroom een aparte dressing heeft. De ruime garage van 50 m2 is zeer praktisch en biedt een absolute meerwaarde. De tuin is verzorgd en onderhoudsvriendelijk aangelegd en op de terrassen is het gezellig vertoeven.
Troeven: energiezuinig, elektriciteit conform, ruime aparte garage met zijdeur, moderne gerenoveerde badkamer, nieuwe keuken, elektrisch hek, alarminstallatie, gezellig aangelegde en volledig afgesloten tuin met tuinhuis, regenwaterput, waterontharder, uiterst rustige ligging, groene omgeving, ...
Doe uw bod vanaf deze prijs. Bel (09/274 75 75) of mail (info@dekoninckimmobilien.be) voor een afspraak op de bezoekdag.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Koninck Immobiliën