U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9500 Geraardsbergen

Omschrijving

Prachtige woning in landelijke omgeving

In Schendelbeke, een deelgemeente van Geraardsbergen, vinden we deze instapklare, uitstekend verzorgde woning.
Het openbaar vervoer (station, bushaltes) liggen op wandelafstand en de grote invalswegen naar Geraardsbergen en Ninove liggen in de onmiddellijke omgeving. Het Provinciaal domein 'De Gavers' is te bereiken op 500m wandelen. Kortom, de woning is uiterst landelijk gelegen met vele wandel- en fietsroutes én toch vlot te bereiken.
Via de ruime inkomhal met open trap, kom je in de gezellige leefruimte. Daarnaast bevindt zich de ruime leefkeuken die naadloos overloopt in een totaal vernieuwde veranda met zicht op het terras en de zuid-gerichte tuin. De keuken is voorzien van alle comfort. Aan opbergruimte geen gebrek in de twee bergingen die vanuit de keuken toegang hebben. Op de verdieping bevinden zich twee zeer ruime slaapkamers, een ruime overloop, waarvan een derde slaapkamer kan worden gemaakt, én de praktische badkamer met bad/douche-combinatie, lavabomeubel en tweede toilet.

Troeven: gunstig EPC, elektriciteit conform, waterontharder, CV op aardgas, ruime bewoonbare oppervlaktes, praktisch en modern gerenoveerd, vernieuwde PVC-ramen met dubbele beglazing en rolluiken vooraan, 2 privé- autostaanplaatsen voor de woning, landelijke ligging, station en bushaltes op wandelafstand, vlotte bereikbaar, ...
TOPPER!
Mail naar info@dekoninckimmobilien.be voor meer info en een afspraak op de bezoekdag.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Koninck Immobiliën