U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9500 Geraardsbergen

Omschrijving

Prachtige tijdloze villa op 15 are 27ca

Dit pareltje is gelegen in Ophasselt, in Gote ter hoogte van nr. 29. Ze is zeer landelijk gelegen met zicht over de velden én toch liggen de invalswegen naar de grote steden in de onmiddellijke omgeving. Er zijn zeer ruime bewoonbare oppervlaktes die resulteren in een totaal van 290m2 met heel veel mogelijkheden.
Via de inkomhal kom je in een bureauruimte/zithoek waarna je met een dubbele deur de lichtrijke leefruimte bereikt, die naadloos overloopt in de nieuwe, volledig ingerichte keuken met uitbouw in hoogrendementsglas en elektrische zonnewering. Daarnaast bevinden zich de berg-en wasruimte met extra douchekamer. Op de verdiepingen bevinden zich 5 ingerichte slaapkamers en een 6de ruimte die eveneens kan worden ingericht als slaapkamer of bureel én die via het grote raam uitkijkt op het dakterras. Op het gelijkvloers bevinden zich nog 2 polyvalente ruimtes die eveneens als slaapkamers of extra leefruimtes kunnen worden ingericht.
Er is een ruime badkamer met bad, toilet, dubbel lavabomeubel en douche. Van het zoldergedeelte kan nog een negende slaapkamer worden gemaakt. De woning is volledig onderkelderd, waar ook de dubbele garage zicht bevindt. De zeer mooi aangelegde tuin heeft verschillende terrassen.
Deze villa is uitermate geschikt voor wie graag ruim leeft en de grote ruimtes polyvalent wil gebruiken. TOPPER!

TROEVEN: zeer grote bewoonbare oppervlaktes, groot perceel met mooie aangelegde tuin, rustige ligging en toch vlot bereikbaar, tijdloze stijl, elektriciteit conform, elektrische rolluiken, nieuw camerabewakingssysteem, nieuwe keuken met ultramoderne uitbouw, nieuw aangelegd terras, dubbele garage met sectionale poorten, volledig onderkelderd, veel parkeergelegenheid, biedt tal van inrichtings- en functiemogelijkheden,...
Contacteer ons snel voor meer info over de multi-functionaliteit en voor een afspraak op de bezoekdag: info@dekoninckimmobilien.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Koninck Immobiliën